Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mini függőágy a láb kényelméért

Mini függőágy a láb kényelméért

2014. július 23. - Darqo

fuut00.jpg

Még nem néztem utána, hogy vajon a brit tudósok megfejtették-e a fészkelődés okozóját és működésmechanizmusát, mindenesetre én az a típus vagyok, aki hosszútávon nehezen bír egy helyben ücsörögni, rövid idő elteltével bárhol képes vagyok a lábaimat ide-oda pakolgatni, különböző ezer éves elfeledett jógapózokat felvenni.

Talán ezért is csillant fel a szemem a Connect Design nevű koreai designstúdió kiegészítőjén, a Füüt (vagy Fuut) fantázianevű egyszerű, de mégis zseniális lábtartó mini függőágy láttán. A kiegészítőt bármilyen átlagos íróasztalhoz lehet használni, ráadásul a tökéletes kényelem érdekében kétfajta pihenési „üzemmódban”. A 30 dollárért beszerezhető Füüt-nek még a macskák is örülnek!

fuut01.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr616514129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása