Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Luxusláblógatás a Tisza-tónál – Butik Design Rooms, Abádszalók

Luxusláblógatás a Tisza-tónál – Butik Design Rooms, Abádszalók

2014. július 16. - Darqo

Butik01_resize.jpg

Mindig is az élet legjobb pillanatai közé soroltuk azokat, amikor valamiről már az első századmásodpercben el tudod dönteni, hogy az jó, kell, meg akarod nézni élőben vagy ki akarod próbálni, és utólag sem térít el a dologtól semmiféle visszakozás. Ez történt pár héttel ezelőtt is, amikor megkaptuk a meghívót a Tisza-tó abádszalóki partszakaszán található Butik Design Roomstól, amelyben a környék legkülönlegesebb szálláshelyére invitáltak minket egy kétnapos láblógatásra. A levélben küldött fotókollázsról arcunkba ugró minilátvány alapján mindkettőnk száját ellentmondást nem tűrően az „indulhatunk” és „most” szavak hagyták el. Rengeteg fotó és egy saját készítésű kedvcsináló videó vár a folytatásban.

Butik02_resize.jpg

A luxuspihenéssel kecsegtető hotelbemutatóra a Butik Design Rooms saját mikrobuszával és öt másik bloggerrel (Festy in Style, Pandarte, Maggie the beauty junkie, Smizedivat és Wheelchairguy) vágtunk neki, de azt álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a hely maga, valamint a tulajdonosok, a végtelenül kedves és nyitott Szabó család fogadtatása és a két nap alatt tanúsított odafigyelés és törődés ennyire pozitív élménnyé formálódik majd.

Butik03-2_resize.jpg

Butik04_resize.jpg

Butik05_resize.jpg

A megérkezéstől számítva az események gyors egymásutánban következtek, az elképesztően szépen kialakított szobákba éppen csak bedobálhattuk a cuccainkat, csodálkozó szemekkel pislogtunk néhányat a 14 méteres, fűthető, nyakmasszírozóval és fényterápiával felszerelt privát úszómedencére, különleges napozóra, finn szaunára, máris a Butik Design Rooms külön bejáratú, a térségben egyedülálló, 180 négyzetméteres Csapcse-Beach névre keresztelt magánstégje felé karikáztunk a hotel saját bringáin. Talán nem meglepő, hogy itt is az igényesség és a luxus fogadott minket, valamint egy testedzésre alkalmas „street workout” rész, jakuzzi, drink bar, DJ pult, ahol a hely saját DJ-je hófehér pájón tolta a deepeket, és extrém vízi sportolásra alkalmas eszközök, köztük a Magyarországon egyedülálló wakesurf, flyboard és air-sup.

Butik06_resize.JPG

Butik07_resize.JPG

Butik08_resize.jpg

Butik09_resize.jpg

Butik10_resize.jpg

Tizenegy szemnedvesítő pislantás és három házi készítésű bodzaszörp és roséfröccs után páran az air sup-okon egyensúlyoztak (én nem, csak Laci, de ő tökös gyerek), majd egy röpke fél óra után a masszív amcsi motorcsónak fedélzetén lobogtatta a szél a szakállunkat, miközben bátrabbak a wakesurfön, kötél nélkül egyensúlyozva lovagolták meg a hátrahagyott hullámokat (és ezzel együtt fodrozták a kedélyeket.) Ha nem lett volna még elég a jóból, visszaérkezésünk után könnyfakasztóan giccses naplementében fogyasztattuk el a tulajdonosok által készített mérhetetlenül finom gulyáslevest. Este már csak arra volt erőnk, hogy beboruljunk az ágyba és bambán pislogjunk a vb éppen aktuális meccsére.

butik11_resize.JPG

Butik12_resize.JPG

Butik13_resize.JPG

Butik14_resize.JPG

Butik15_resize.jpg

Butik16_resize.JPG

Másnap reggel, mielőtt körbevezettek minket a Singer Ádám belsőépítész, designer és a tulajdonosok által közösen megálmodott és kivitelezett egyedi és elegáns épületen, valamint a hat, egymástól teljesen eltérő stílusban berendezett szobán, a vendéglátók által helyi termelők alapanyagaiból készített finomságokat burkoltunk reggelire, majd életünkben először Segway-re pattanva a domborzati viszonyok függvényében időnként terepralliba megőrülve körbegurultunk Abádszalókon.

Butik17_resize.jpg

Butik18_resize.jpg

Butik19_resize.jpg

Mint említettem, Laci tökös gyerek, így kétszeri susnyásba borulás után, néhány sebbel gazdagabban, ám annál büszkébben hallgattuk meg, hogy mi a története a „felnőttbarát” design szobáknak, amelyeknek mindegyike egy-egy különálló, tájegységre jellemző hangulatot szeretne közvetíteni a bennük pihengetők számára. Az előtér:

Butik20_resize.JPG

Butik21_resize.JPG

Butik22_resize.JPG

A vendégek számára idén június 5-én megnyíló designszobákat a tűz, víz, madár, tölgy, csónak és jég témakörében alakították ki (mi a tűz-szobában hajthattuk nyugovóra a fejünket).

A Tűz szoba vörösbe hajló színvilága a Tisza-tó parti tábortűz hangulatát idézi elénk. Az egyedi kialakítású szobában a meleg színek dominálnak. A mindenkori forró hangulatot egy különleges kialakítású kandalló biztosítja a vendégek számára.

Butik23_resize.jpg

A Víz szoba tágasságát a kék szín és a buborékokra emlékeztető, egyedi világítótestek biztosítják. Az üdítő, vízre utaló elemekkel megfűszerezett szoba és annak berendezése a könnyű lebegés érzését keltik.

Butik24_resize.jpg

Butik25.jpg

A Jég szoba a „jégbe fagyott” nádassal és az éjjeliszekrénynek használt szánkóval, elegáns, letisztult, hűvösen egyszerű és mégis ötletes berendezésével a Tisza-tó partjának téli hangulatát adja vissza. A helyiséget a hideg színek uralják, amelyek kifinomulttá, játékossá és pimasszá is varázsolják a teret. Nekünk egyébként ez a kedvencünk az összes közül!

Butik26_resize.jpg

Butik27.jpg

A Tölgy szoba nevéhez híven fából készült bútoraival és berendezési tárgyaival, parkettázott mennyezetével nyugtatja az idegeket. A barna szín a földet és a stabilitást jelképezi, amely a falak színével együtt biztosítják az egyedi, természetazonos hangulatot.

Butik28_resize.jpg

Butik29.jpg

A Hortobágyi Nemzeti Park Tisza-tavi Madárrezervátuma ihlette a földszinten elhelyezkedő, a környék faunájának hangulatát életre keltő Madár szoba kialakítását. Energikus minta, nyugtató színvilág, letisztult bútorok és kiegészítők fogadják a vendégeket.

Butik30_resize.jpg

Butik31.jpg

A különleges belsőépítészeti megoldásokkal kialakított Hajó szoba egyedi stílusú berendezési tárgyai, az evezőlapátok, a hajólámpatestek, fa berakások, egy régi tiszai ladikba épített jakuzzis kád mind azt a célt szolgálják, hogy egy Tisza-tavon ringatózó kényelmes csónakban érezhessék magukat az ideiglenes lakói.

Butik32.jpg

Butik33.jpg

Szumma: a Butik Design Rooms, az a hely, amit ha éppen nincs is lehetőséged bevállalni, mindenképpen érdemes összepakolni rá a zsetont, mert egy életre szóló élményben lehet részed! Kérdezzetek minket...és nézzétek meg a hangulatvideót, amit a Butik Design Roomsban töltött két csodás napon készítettünk (váltsatok 1080p-re a tökéletes minőségért)!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr316496387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása