Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nem lepődtünk meg azon, hogy a VANS ismét egy piszok egyedi surranóval rukkolt elő! -

Nem lepődtünk meg azon, hogy a VANS ismét egy piszok egyedi surranóval rukkolt elő! -

2014. július 15. - Mocca

vans-diseño-tennis3.jpg

Mindig jó látni, ha tervezők nem beparázva a szakma előre kódolható gúnyos fikázásaitól, valami teljesen oda nem illő anyagban gondolkodva kísérletezgetnek. Van abban valami tökös autonómia, a szó pozitív értelmébe vett rebellisség, ha egy surranó például ugyanabból az anyagból készül, mint egy hétköznapi parafadugó. Cipősöknél amúgy nem taplóság, sem istentől elrugaszkodott ötlet e kéreg használata, épp ellenkezőleg, elsősorban könnyű női szandik talpaként elég régóta alkalmazzák. Amit azonban a VANS most matériában meglépett, az egészen új irányokba mutat...

VANS filó:

Megtalálni a hangot a lázadó fiatalsággal -

"Other major brands don’t have the right stuff to reach his rebellious market" 

vans.jpg

Igaz a NIKE korábban piacra dobott LeBron "X CORK" bőr-parafa patchwork sznékerével feszegetett már technológiai határokat, az 1966-tól az

„Off The Wall”

Thrasher_Cardiel.png

életérzés hivatalos úttörőjének számító VANS - tól a napokban a hálóra kikerült „the prelow cork" parafa textúrájú lábbeli már valódi next level, egyben pimasz fityisz is a kőbe vésett, ám egyre unalmasabb sablonoknak. A parafa-héjjal burkolt tabudöntögető szépség azon nyomban a kívánságlistánk élére is került, nem utolsósorban a külön szerelem pettyes közép-talpnak köszönhetően.

Azt, hogy a Vans urban streetware vonalát képviselő OTW Summer 2014-es kollekcióban, de még az "új érkezőkben" sem látszik, nem tudjuk mire vélni, ám annak reményében, hogy egyszer csak a semmiből ott terem, sanszos, hogy rendszeres visszajárók leszünk náluk.

vans-diseño-tennis2.jpg

vans-diseño-tennis.jpg

vans-diseño-tennis3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr146508633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása