Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gigapokróccal a közösségi piknikezésért

Gigapokróccal a közösségi piknikezésért

2014. július 15. - Darqo

bignik01.jpg

Frank és Patrik Riklin svájci művész-ikerpár találta ki a „Bignik” névre keresztelt kezdeményezést, amelynek célja, hogy egy egyedi együttműködési hagyományt teremtsen a svájci Appenzell AR – St.Gallen – Bodensee régióban.

A kezdeményezés lényege, hogy a lakosság hozzájárulásával törölközőkből, függönyökből, lepedőkből és asztalterítőkből évről évre nagyobb piknikpokrócot készítsenek és minden nyáron egy közös piknikezésre, ünneplésre invitálják a készítőket és érdeklődőket. Száz futballpálya nagyságúra tervezik a végső darabot, ami valóban gigantikus lesz, ha figyelembe vesszük, hogy egy átlagos focipálya hosszúság legalább 90 méter, legfeljebb 120 méter, szélesség legalább 45 méter, legfeljebb 90 méter.

Az idén június közepén második alkalommal megrendezett piknikre a végcélként belőtt száz futballpályányi méret nagyjából 4 százalékánál tartanak. Nem vicc, hogy a terveik szerint körülbelül 2040-re érik el a vágyott méretet.

bignik02.jpg

bignik03.jpg

bignik04_resize.jpg

bignik05_resize.jpg

bignik06_resize.jpg

bignik07_resize.jpg

bignik08.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr826493911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása