Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Eltévedve a hulladéklabirintusban

Eltévedve a hulladéklabirintusban

2014. július 10. - Darqo

Bottles Luzinterruptus01.png

Miután korábban számos alkalommal írtam róluk, így felcsillant a szemem, amikor rátaláltam a Luzinterruptus nevű spanyol művészcsapat legutóbbi munkáját bemutató bejegyzésre. Az elkötelezett környezetvédők ezúttal a lengyelországi Katowice Street Art Festival látogatóit szembesítették a szívüknek fontos témával, és természetesen a rájuk jellemző módon egy kivilágított installációval.

A helyi palackozóüzem és a környékbeli lakosok segítségével több mint 6.000 darab műanyag palackot gyűjtöttek össze, amelyeket LED világítással megbolondított zacskókba helyeztek, és egy 7×5 átmérőjű, 3,4 méter magas hulladéklabirintus készítettek belőlük. Az installáció egyértelmű mondanivalóval rendelkezik, ha nem figyelünk eléggé, könnyen eltévedhetünk az emberi hanyagság útvesztőjében...

Bottles Luzinterruptus02.jpg

Bottles Luzinterruptus03.jpg

Bottles Luzinterruptus04.jpg

Bottles Luzinterruptus05.jpg

Bottles Luzinterruptus06.jpg

Bottles Luzinterruptus07.jpg

Bottles Luzinterruptus08.jpg

Bottles Luzinterruptus09.jpg

Bottles Luzinterruptus10.jpg

Bottles Luzinterruptus11.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr266470725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása