Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Márványtömbbe zárt enteriőrök

Márványtömbbe zárt enteriőrök

2014. július 08. - Darqo

Matthew Simmonds01.jpg

Matthew Simmonds-t gyerekkorától kezdve foglalkoztatta a középkori művészet és építészet, így talán nem meglepő, hogy művészettörténész diplomát szerzett magának 1984-ben. Az már sokkal inkább, hogy tudását nem ezen a területen, hanem szobrászként kamatoztatta a későbbiek folyamán.

1991-ben kitanulta a kőfaragás csínját-bínját, és ebben a minőségében részt vett több fontos brit történelmi emlék (többek közt például a Westminster apátság) helyreállításában. Majd 1996-ban Olaszországba költözött, és itt készítette el a képeken is látható, hatalmas márványtömbökbe faragott, lenyűgözően részletesen kidolgozott belső terek első darabjait. Néhány szemrevaló példánnyal találkozhattok lefelé görgetve.

Matthew Simmonds02.jpg

Matthew Simmonds03.jpg

Matthew Simmonds04.jpg

Matthew Simmonds05.jpg

Matthew Simmonds06.jpg

Matthew Simmonds07.jpg

Matthew Simmonds08.jpg

Matthew Simmonds09.jpg

Matthew Simmonds10.jpg

Matthew Simmonds11.jpg

Matthew Simmonds12.jpg

Matthew Simmonds13.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr126468241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása