Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Görögdinnyeszobrok, amelyektől eldobod az agyad

Görögdinnyeszobrok, amelyektől eldobod az agyad

2014. június 23. - Darqo

Clive Cooper01.jpg

Bár képesítése nincs, ez sosem tartotta vissza Clive Cooper autodidakta művészt attól, hogy a benne élő kreativitást kifejezze. A hosszú évek alatt tökélyre fejlessze a tudását a szobrászatban, ráadásul olyan alapanyagokat választott magának, amelyekhez egész évben könnyedén hozzáférhet. Ősszel a tök, nyáron a görögdinnye az, amelyekbe alkotásait belefaragja.

A korábban grafikával, festészettel foglalkozó tehetség 1996-ban kezdte meg tökfaragó pályafutását, és rögtön az első, brutálisan precízen elkészített tökkel akkora sikert aratott, hogy egyértelművé vált, a folyamat nem állhat meg. A tök-és görögdinnye faragványokkal az elmúlt években újságokban, tévékben szerepelt világszerte, árverésre bocsátott alkotásaival pedig több mint háromezer dollárt gyűjtött össze és adományozott különböző jótékonysági szervezeteknek.

Clive Cooper02.jpg

Clive Cooper03.jpg

Clive Cooper04.jpg

Clive Cooper05.jpg

Clive Cooper06.jpg

Clive Cooper07.jpg

Clive Cooper08.jpg

Clive Cooper09.jpg

Clive Cooper10.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr786397771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása