Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szürreális utazás a kávéuniverzumban

Szürreális utazás a kávéuniverzumban

2014. június 16. - Darqo

Borsi Coffee01.jpg

Nagyon úgy tűnik, hogy Borsi Flóra anélkül is képes heveny érdeklődést kiváltani belőlem a munkáival, hogy tudnám, hogy ő készítette. Legalábbis a Facebook elérésekkel történő babrálása miatt most nem a hírfolyamomból értesültem legújabb sorozatáról, hanem egy külföldi blogon láttam a először csak a képeket, majd később a nevét, tehát szó sincs arról, hogy az általam oly kedvelt fotóssal kapcsolatban az elfogultság tipikus esetéről lenne szó.

A néhány nappal ezelőtt 21. életévét betöltő, nemzetközileg is ismert és elismert tehetség Coffee Universe című sorozatában egy olyan dimenziót mutat be számunkra, ahol a kávé és a belecsurgatott tej uralja az eget. A Dorothy egyhangú kansasi világában gyülekező viharfelhőket idéző képeken kávéval nyakon öntött, meglehetősen szürreális és kissé talán nyomasztó, viszont igényesen manipulált és végtelenül látványos utca-és tájképek fogadják a nézőt. Szeretem!

Borsi Coffee02.jpg

Borsi Coffee03.jpg

Borsi Coffee04.jpg

Borsi Coffee05.jpg

Borsi Coffee06.jpg

Borsi Coffee07.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr416299541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása