Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bringásított popkultúra

Bringásított popkultúra

2014. június 12. - Darqo

Jennifer Beatty01.jpg

Jennifer Beatty amerikai grafikus és fanatikus bringás megtalálta a tökéletes módját annak, hogy hogyan ötvözheti igényes, látványos és figyelemfelkeltő formában a munkáját és a szenvedélyét. A popkultúra ismert/ikonikus alakjait, logóit, szlogenjeit, mémjeit formázgatja évek óta serényen gyűjtögetett, használt és most újrahasznosított bringaalkatrészekből.

100 Hoopties című projektben száz napon keresztül (pontosan április 7-től egészen július 15-ig) többek közt olyan alkotásokkal örvendezteti meg az érdeklődőket egy külön erre a célra létrehozott oldalon, amelyeken Spongyabob, Grumpy Cat vagy egy birodalmi rohamosztagos látható, de megcsodálhatjuk a Cápa című film vagy éppen a Nirvana Nevermind című albumának bringaláncból kialakított változatát is.

Jennifer Beatty02.jpg

Jennifer Beatty03.jpg

Jennifer Beatty04.jpg

Jennifer Beatty05.jpg

Jennifer Beatty06.jpg

Jennifer Beatty07.jpg

Jennifer Beatty08.jpg

Jennifer Beatty09.jpg

Jennifer Beatty10.jpg

Jennifer Beatty11.jpg

Jennifer Beatty12.jpg

Jennifer Beatty13.jpg

Jennifer Beatty14.jpg

Jennifer Beatty15.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr46295942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása