Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Óriásvirágok egy építésztől

Óriásvirágok egy építésztől

2014. május 30. - Darqo

Tiffanie Turner01.jpg

Tiffanie Turner, eredetileg építész végzettséggel rendelkező amerikai művésznő, többek közt dekoráláshoz is kifejezetten alkalmas virágokat készít krepp-papírból, kézzel és átlagosan 35-80 munkaóra alatt, amelyek közül a legnagyobb az 1 méteres átmérőt is eléri. Tudom, hogy nem ő az egyedüli, aki ezzel foglalkozik a világon, sőt, de a gigavirágok egyből magukba szippantottak méretükkel, kidolgozottságukkal és szépségükkel.

Különösebb célja nincs a dologgal, a szépségeket szabadidejében egyfajta meditációs tevékenységként készíti, viszont egyre nagyobb sikereket ér el velük. Blogján néhány kulisszatitkot is olvashattok, valamint Etsy boltjában akár vásárolhatok is az alkotásokból.

Tiffanie Turner02.jpg

Tiffanie Turner03.jpg

Tiffanie Turner04.jpg

Tiffanie Turner05.jpg

Tiffanie Turner06.jpg

Tiffanie Turner07.jpg

Tiffanie Turner08.jpg

Tiffanie Turner09.jpg

Tiffanie Turner10.jpg

Tiffanie Turner11.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr186190808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása