Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rozi Sunglasses – Itt a 2014-es kollekció

Rozi Sunglasses – Itt a 2014-es kollekció

2014. május 08. - Darqo

rozi2014 01.jpg

Tavaly nyáron lettünk figyelmesek a két lelkes magyar designer, Kis Arnold és Németh Paula által tervezett fakeretes napszemüvegekre. A Rozi Sunglasses fantázianévre keresztelt gyönyörűségeket az elmúlt évben tovább fejlesztették, szépítgették, tökéletesítették, hogy idén tavasszal egy még tutibb, még letisztultabb és részleteiben még kidolgozottabb kollekcióval fogadhassák a régi és az új érdeklődőket. Megmutatjuk nektek őket.

Ami a 2014-es kollekcióban újdonságai közé tartozik, hogy a strapabíróság jegyében a keret és a szárak közötti fa zsanérok helyett mostantól rugós, fém zsanérral találkozhatunk, amelyeket az Obe Italia gyártja, az eddigi 2 szín helyett 5 féle szín érhető el: dió, ében, zingana, tölgy és wenge furnér, valamint egy teljesen új (No.5) és egy újragondolt formával is kedveskednek (No.6) számunkra. A mostantól nem csak a weben, hanem a wonderLAB-ben is megvásárolható napszemüvegek gyártását továbbra is a két designer végzi. Imádjuk a Rozit!

rozi2014 02.jpg

Keret

Kiváló minőségű, gondosan válogatott, felső kategóriás alapanyagokból dolgozunk. A fa anyagok közül azokat a típusokat választottuk ki, amelyek tulajdonságai (felület, keménység, mintázat) lehetőséget adtak a magas minőség elérésére, a fa eredeti tulajdonságainak megőrzése mellett. A keret 8 réteg egyszer késelt rajzos juharból áll, a fedőréteg típustól függően 1 réteg kétszer késelt dió, ében, wenge, zingana, vagy tölgy. A rétegelt lemezek saját ragasztásúak, többlépcsős kézi csiszolással finomítottak. Az archoz való illeszkedést hajlítással és a hajlítást követő gondos megmunkálással érjük el. A kényelmes viselethez hozzájárul a keret rendkívül alacsony súlya (17-19 gramm) és orrpad nélküli megoldása.

rozi2014 03.jpg

Lencse

A lencse a világ vezető lencsegyártója a HOYA kiváló terméke, japán technológia alapján. 100% UVA és UVB szűrésű. Fényáteresztő képessége: 8 és 18 százalék közötti, 3-as szűrőkategóriába tartozik. A lencse karcálló és antireflex bevonattal ellátott. Törésmutatója 1.5. A lencse gondosan becsiszolt állapota a használat során tökéletes biztonságot nyújt a szemnek.

rozi2014 04.jpg

rozi2014 05.jpg

rozi2014 06.jpg

rozi2014 07.jpg

rozi2014 08.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr986120388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása