Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pillangók a világ körül

Pillangók a világ körül

2014. május 05. - Darqo

Tasha Lewis01.jpg

Tasha Lewis amerikai művész a közelmúltban indította útjára nagyszabású street art projektjét, amelyben akár ti is részt vehettek, ha megfeleltek a nem olyan vészes követelményeknek. A Swarm the World projekt lényege, hogy a New Yorkban élő művésznő készített 4000 darab mágneses pillangót, és szeretné, ha ezek az alkotások „körberepülnék” a világot.

Miután Tashának sem ideje, sem pénze arra, hogy saját kézben tartva a projektet ő maga utazza be a világot a pillangóival, így most vállalkozószellemű embereket keres a külön erre a célra létrehozott weboldalon, akiknek elküldheti őket, 10 csomagban 400 darab várja a hosszú utazást.

A kiválasztottak feladat annyi lesz, hogy miután megérkezik a csomag, a pillangókat 4 héten keresztül különböző helyszíneken kell kihelyezniük, lefotózni az installációt és a képeket feltölteni lehetőleg minél több helyre, majd visszacsomagolni őket és tovább küldeni a következő állomásra. Nyilván a világ különböző pontjairól várja a jelentkezőket, hogy minél több kontinensen járhassanak a szépségek, de erre egészen hosszú időt hagyott. A projekt idén októberben veszi ténylegesen kezdetét és 2015 szeptemberéig tart majd. Ha részt vennél benne, itt olvashatsz a részletekről.

Tasha Lewis02.jpg

Tasha Lewis03.jpg

Tasha Lewis04.jpg

Tasha Lewis05.jpg

Tasha Lewis06.jpg

Tasha Lewis07.jpg

Tasha Lewis08.jpg

Tasha Lewis09.jpg

Tasha Lewis10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr516072439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása