Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jackie Chan 64 ezer evőpálcikából

Jackie Chan 64 ezer evőpálcikából

2014. április 17. - Darqo

Chan portré01.jpg

Nem mintha gond lenne velük, sőt, de szerencsére kedvenc maláj művésznőnk, Ji Hong aka Red, nem adta fel a nagyszabású művészeti alkotások készítését az Instagramos projektjei miatt. Legutóbb például Jackie Chan portréját készítette el 64 ezer evőpálcika felhasználásával.

Jackie Chan művészeti vezetője kereste föl a maláj tehetséget, hogy a színész 60. születésnapja alkalmából készítsen valami maradandó alkotást. Természetesen Red azonnal igent mondott a feladatra, és a hozzá illő mérhetetlen kreativitással, állítólag pontosan 64 ezer darab újrahasznosított evőpálcikából építette meg a portrét április 7-re. Az alkotást Jackie Chan 1979-es Rettenthetetlen hiéna című filmjének pálcikás „csatajelenete” ihlette, amit a poszt végén megnézhettek, a Jackie-portré készítéséről rögzített videóval egyetemben.

Redről szóló korábbi bejegyzéseinket itt tudjátok megnézni.

Chan portré02.jpg

Chan portré03.jpg

Chan portré04.jpg

Chan portré05.jpg

Chan portré06.jpg

Chan portré07.jpg

Chan portré08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr526032129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása