Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tapasztalatmorzsák az utcán

Tapasztalatmorzsák az utcán

2014. április 03. - Darqo

joe iurato01.jpg

Joe Iurato amerikai utcai művész szerint a kevesebb néha több, a nagyobb nem jelent automatikusan jobbat is, sőt, a legtöbbször inkább az apró dolgokban bújik meg a lényeg. Miniatűr, festett faszobrokat helyez el nyilvános helyszíneken, például forgalmas csomópontoknál, utcai lámpákon, épületek oldalán, szórakoztató, elgondolkodtató helyzetekben.

 

Az apró installációk gyakran a művész intim szférájába is betekintést engednek, a break táncos korszaktól kezdve a deszkázáson és sziklamászáson át az apaság megtapasztalásáig, személyes indíttatásúak, élettörténetének egy-egy fejezetére utalnak. Iurato úgy fogalmaz ezzel kapcsolatban, hogy a szobrokon keresztül sikerül meghatároznia saját karakterét.

joe iurato02.jpeg

joe iurato03.jpg

joe iurato04.jpg

joe iurato05.jpg

joe iurato06.jpg

joe iurato07.jpg

joe iurato08.jpg

joe iurato09.jpg

joe iurato10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr285889317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása