Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Országtérképek finomságokból

Országtérképek finomságokból

2014. március 25. - Darqo

Food Maps01.jpg

A korábban a Prada, YSL, Jil Sander, Lacoste divatház számára is pózoló, jelenleg fotósként sikereket elérő ex-modellről, Henry Hargreavesről, már kétszer is beszámoltunk a Manzárdon: először pirítós kenyerekre varázsolt celebportréi, később pedig különböző hírességek kívánságairól készített csendéletsorozata kapcsán írtunk. Mostanában különleges, élelmiszerekből formázott országtérképeiről terjedtek el a képek.

 

Henry Hargreaves nagyjából 10 éve dolgozik együtt Caitlin Levin stylisttal, akivel az utazás, a gasztronómia és a fotózás szerelmeseinek vallják magukat. Együttműködésük legújabb gyöngyszeme a szóban forgó Food Maps című sorozat, amelyben az adott országra jellemző élelmiszerekből formázgatják a térképet: Indiát például fűszerekből, Franciaországot sajtokból és pékárukból, Új-Zélandot kiwikből készítették el. Mit is mondhatnék még...megéheztem!

Food Maps02.jpg

Food Maps03.jpg

Food Maps04.jpg

Food Maps05.jpg

Food Maps06.jpg

Food Maps07.jpg

Food Maps08.jpg

Food Maps09.jpg

Food Maps10.jpg

Food Maps11.jpg

Food Maps12.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr65867895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása