Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újrahasznosított tengeri élővilág

Újrahasznosított tengeri élővilág

2014. március 20. - Darqo

Nemo Gould01.jpg

Nemo Gould művész szülők gyerekeként látta meg a napvilágot 1975-ben Minneapolisban. Miután a művészetet az anyatejjel itta magába, nem meglepő, hogy szülei példáját követve maga is ezt a karriert választotta magának.

 

Nemo (aki a keresztnevét Winsor McCay amerikai képregényrajzoló és animátor mestermunkája, a „Kis Nemo Szundiországban” főszereplője után kapta) egyébként nagy környezetvédő, aki az egyetem elvégzése után a művészetét is 100%-ig átitatta ezzel az előremutató hozzáállással. Steampunk hangulatú, gyakran kinetikus szobrait újrahasznosított alapanyagok felhasználásával építgeti, mint ahogy a most bemutatásra kerülő, tengeri élővilágot megjelenítő diorámasorozatát is, amely a Monterey Bay Aquarium megbízásából készült.

 

A többek között kilincsek, lámpaalkatrészek, kémcsövek, kávéfőzőfedelek összeillesztésével megformált mozgó diorámákat április 12-től lehet megtekinteni a helyszínen a „Tentacles: The Astounding Lives of Octopuses, Squid and Cuttlefishes” című kiállításon.

Nemo Gould02.jpg

Nemo Gould03.jpg

Nemo Gould04.jpg

Nemo Gould05.jpg

 

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr825849886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása