Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ne lovagolj azon a pingvinen!

Ne lovagolj azon a pingvinen!

2014. március 13. - Darqo

Nathan Ripperger01.jpg

Biztos te is voltál már fültanúja olyan mondatoknak, amelyek a látvány hiányában meglehetősen furcsán hangoztak az adott családtag, barát, ismeretlen szájából. Könnyfakasztó röhögésekre adhat okot egy-egy ilyen helyzet, már amennyiben vevőek vagyunk az ilyen humorra. Én igen, úgyhogy Nathan Ripperger amerikai művész „Things I've Said to My Children” című illusztrációsorozata jóleső vihogást váltott ki belőlem.

 

A négy gyermekes édesapának bizony van dolga, fiai pedig rendszeresen szolgáltatják azokat a helyzeteket, amelyben olyan, ott és abban a pillanatban egyébként releváns mondatok születhetnek, mint például a „Ne lovagolj azon a pingvinen!”, „Vedd le azt a vécéülőkét a fejedről! Most!” vagy éppen a „Ne nyalogasd a karomat, ilyet csak a fura gyerekek csinálnak!”. Ami az átlagostól eltér, hogy az amerikai grafikus ezeket helyzeteket meg is örökíti szemléletes formában, az ominózus mondatokkal megfűszerezve, a mi finomhangolásunkra. Ezekből hoztam egy laza válogatást. (Itt egyébként vásárolhattok is magatoknak az egyes darabokból.)

Nathan Ripperger02.jpg

Nathan Ripperger03.jpg

Nathan Ripperger04.jpg

Nathan Ripperger05.jpg

Nathan Ripperger06.jpg

Nathan Ripperger07.jpg

Nathan Ripperger08.jpg

Nathan Ripperger09.jpg

Nathan Ripperger10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr805849880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása