Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vécévízesés, avagy minden idők egyik legfurább installációja

Vécévízesés, avagy minden idők egyik legfurább installációja

2014. március 07. - Darqo

vécévízesés01.jpg

A kínai Guangdong tartományban található Foshan városban készítették el minden idők egyik legfurább utcai installációját. A 10.000 darab újrahasznosított vécékagyló, piszoár és mosdó felhasználásával megépített 100 méter hosszú, 5 méter magas installációt 2010 októberében mutatták be a nagyközönség számára a China International Ceramic & Bathroom Fair keretén belül, a foshani Shiwan Parkban.

 

Kitalálója Shu Yong kínai művész, aki lelkes csapatával két hónap alatt készítette el a brutálisan bizarr alkotást. A képek tanúsága szerint plusz poénként az installáció egész felületén csorgott a víz, mint valami szürreális vízesésből. Nem is tudok többet hozzátenni...inkább nézegessetek képeket...

vécévízesés02.jpg

vécévízesés03.jpg

vécévízesés04.jpg

vécévízesés05.jpg

vécévízesés06.jpg

 

Még több fotót találtok itt.

 

 

via: design taxi, 1800recycling

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr705835268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása