Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gigasün egy londoni parkban

Gigasün egy londoni parkban

2014. március 04. - Darqo

naturalcuriosities01.jpg

Február 16-án vasárnap hajnalban a londoni Clapham Common parkban éppen egészséges életmódot folytató sportmániások, kutyasétáltatók, buliból hazafelé ténfergők eltervezett rutinjaiba egy gigantikus sün szólt bele. Szobrászok egy csapata 2 hónapig készítette a kicsivel több mint 2 méter magas, körülbelül 2000 darab fatüskével feldíszített sündisznót, amely Sir David Attenborough Natural Curiosities című sorozatához készült.

 

A gigasünnek egyébként nem csak a Watch tévécsatornán vetített, immár második évadjába lépő népszerű és díjnyertes sorozat „Armoured animals” című második részének promózása volt a feladata. Egy felmérés szerint egy átlagos brit 16-szor jár kirándulni 1 évben, a britek negyede viszont soha nem látott még vadon élő sünt, nyulat vagy rókát, 26% szürke mókust és békát, 36% pedig szarvast. A készítők a tüskés hátú cukiság felnagyított változatával szerettek volna tisztelegni a britek egyik kedvenc, ám fogyatkozóban lévő vadon élő állata előtt és felhívni a figyelmet a természetjárás fontosságára.

naturalcuriosities02.jpg

naturalcuriosities03.jpg

naturalcuriosities04.jpg

naturalcuriosities05.jpg

naturalcuriosities06.jpg

 

 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr955832254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása