Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ellen Jewett szörnyen groteszk hibridlényei

Ellen Jewett szörnyen groteszk hibridlényei

2014. március 04. - Mocca

River Otter.jpg

Ellen Jewett Markhamban (Ontario, Kanada) született, már fiatalon a háromdimenziós formák megszállottja, a szobrászat és a biológia a kezdetektől érdeklődésének középpontja. Esztétikája hiperrealisztikus, szürreális, groteszk formanyelv. 2007-ben kitüntetéssel végzi el a biológia antropológia képzőművész szakot a McMaster Egyetemen.



Élete folyamatos tovább-és önképzések folyamata, mindemellett agyag-animációs előadásokat tart gyermekeknek. Vegyes technikával dolgozik, elve a tökéletes visszatükrözés.



"A látás határait nem korlátozhatja az anyag."



Stúdió művészként hatalmas állatsereglet szemléli munka közben, ezalatt hangos kurzusokat vesz antrozoológiából (ember és állat kölcsönhatását vizsgáló tudományág)Munkája mellett aktív túrázó, amatőr biofarmer, professzionális állattréner, valamint női krízistanácsadó.

 



 

Twin Rats.jpg

Celtic Boar.jpg

The Butterfly Collector.jpg

Badger of Burden.jpg

Bison with Crows.jpg

Red River Boar with Templ.jpg

Barn Owl with Mechanics.jpg

Willow Wolf.jpg

Pearled Pheasant.JPEG

Slum Fox.jpg

via: mymodernmet, ufunk, gothic

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr705842223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása