Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Emberuniverzum

Emberuniverzum

2014. március 03. - Darqo

roman ondák01.jpg

Nagyjából (remélhetőleg) mindenki számára ismeretes az a gyerekkori élmény, hogy a szülei, hozzátartozói, életének fontos szereplői rendszeres időközönként megmérték és a lakás valamely erre kinevezett részén és formában felrajzolták a magasságát. A most bemutatásra kerülő Measuring the Universe című interaktív művészeti installáció alapjait is ez a tevékenység szolgáltatja.

 

Roman Ondák, 1966-ban Zsolnán született, jelenleg Pozsonyban élő és alkotó szlovák művész 2007 óta rendszeres időközönként biztosít lehetőséget a világ legnagyobb galériáinak fehérre festett szobáiban arra, hogy a látogatók berajzolják a nagy közösbe nevüket és magasságukat. Az alapgondolat újragondolásával és kiterjesztésével az éppen kiállító galériában majdnem olyan látványt teremtenek az emberek, mintha csillagászati értelemben vett együttállást, magát az univerzumot szemlélnénk; egy individuumot is megtartó egységet.

roman ondák02.jpg

roman ondák03.jpg

roman ondák04.jpg

roman ondák05.jpg

roman ondák06.jpg

roman ondák07.jpg

roman ondák08.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr855830628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása