Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Felskiccelt pillanatok

Felskiccelt pillanatok

2014. február 26. - Darqo

HamaHouse01.png

Amikor éppen nem magazinok, könyvek, weboldalak, tévécsatornák számára készíti illusztrációit a Tokióban élő Hama-House fantázianévre hallgató művész, akkor is a rajzolás tölti ki az idejét. Ha akad valami egyszerű, mégis megörökítésre érdemes élethelyzet, például egy kávézóban ülve a szomszéd asztalnál folyó beszélgetés, vagy éppen a metrón vele szemben édesdeden szundikáló emberek, azonnal előkerül a jegyzetfüzet és egy rajzeszköz.

 

Ilyenkor néhány vonal segítségével a lehető leggyorsabban kerül felskiccelésre a hétköznapi történés és vele együtt a múló pillanat is, egy csöppet bonyolultabb formában, mintha csak egy fotómasinával lőne egy képet. Persze a tehetség és a gyorsaság bizonyítékaként mindig készül egy fotó is, amin az elkészített vázlat látható, háttérben az adott történéssel. A sorozat eddig elkészült darabjait, valamint a rendszeresen érkező újabb alkotásokat a Hama-House Instagramos profilján lehet megnézni, illetve nyomon követni.

HamaHouse02.png

HamaHouse03.png

HamaHouse04.png

HamaHouse05.png

HamaHouse06.png

HamaHouse07.png

HamaHouse08.png

HamaHouse09.png

HamaHouse10.png

HamaHouse11.png

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr135822372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása