Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Babaarc másképpen

Babaarc másképpen

2014. február 24. - Darqo

freya jobbins01.jpg

Egészen bizarr alkotások születhetnek, ha a művészek szó szerint értelmezik a szavakat. Ha azt mondom, hogy „babaarcú”, valószínűleg mindenkinek egy kedves, bájos, ártatlan arc ugrik be. Nyilván Freya Jobbins is így van ezzel, viszont úgy gondolta, hogy vicces lenne, ha szó szerint venné ezt a jelzőt és különböző játékok alkatrészeiből, testrészeiből készítené el portréit, mellszobrait, torzóit.

 

A dél-afrikai Johannesburgban született, Sydneyben nevelkedett és jelenleg is itt élő művésznő meglehetősen különös alkotásait nem titkolt módon Guiseppe Archimboldo jól ismert gyümölcs-és zöldségfestményei inspirálják. A popkulturális ikonokat is felvonultató sorozatot valaki vagy szereti vagy utálja, de az biztos, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Azt nem mondom, hogy szívesen szemeznék velük a lakásomban, de nekem például tetszik; az ötlet és a kivitelezés mindenképpen. Nektek?

freya jobbins02.jpg

freya jobbins03.jpg

freya jobbins04.jpg

freya jobbins05.jpg

freya jobbins06.jpg

freya jobbins07.jpg

freya jobbins08.jpg

freya jobbins09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr885822348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása