Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Add tovább a telefont!

Add tovább a telefont!

2014. február 11. - Darqo

Pass-It-On01.jpg

Január 20-án indította útjára a Nokia a Pass It On névre keresztelt egyedülálló közösségi fotós projektjét. A dolog lényege, hogy szerte a világon, Sydneytől egészen San Franciscóig 30 város közösségei számára küldtek a lassan kultikussá váló Nokia Lumia 1020-as készülékekből, hogy olyan emberek mint te vagy én, megörökítsék a mindennapjaikat, elkészítsék saját személyes történetüket, majd továbbadják a telefont egy másik embernek, aki ugyanezt teszi....

 

Városonként tíz, előre nem meghatározott személy használhatja a készüléket, az indulás óta eltelt időben pedig képek százait töltötték fel a Pass It On mikro oldalra a random fotósok. Hoztam egy laza válogatást az eddig készült fotókból, néhány kedvencet, de egyébként errefelé mindet átnézhetitek.

Pass-It-On02.jpg

Pass-It-On03.jpg

Pass-It-On04.jpg

Pass-It-On05.jpg

Pass-It-On06.jpg

Pass-It-On07.jpg

Pass-It-On08.jpg

Pass-It-On09.jpg

Pass-It-On10.jpg

Pass-It-On11.jpg

Pass-It-On12.jpg

Pass-It-On13.jpg

Pass-It-On14.jpg

Pass-It-On15.jpg

via: Nokia HU(B)

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr655798497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása