Blogger barátok


baantal.jpg mentalien.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy asztrofizikus fotónaplójából

Egy asztrofizikus fotónaplójából

2014. január 22. - Darqo

Reinhold Adscheid01.jpg

Reinhold Adscheid német asztrofizikus azon gondolkodott, hogy vajon milyen élmény lenne, ha ugyanabban az időpontban, azonban különböző nézőpontokból láthatnánk a világot. Miután Adscheid a fotózáshoz is ért, úgy döntött, hogy ezt egy fotósorozatban próbálja majd érzékeltetni és megértetni a nézőkkel.

 

Lecsupaszítva a folyamatot tulajdonképpen úgy is fogalmazhatok, hogy a gondolat megjelenítésére legalkalmasabbnak a különböző nézőpontokból történő fotózást találta, az egyes felvételeket pedig végül egymásra másolta. A máshonnan már ismerősnek tűnő, általa csak „chrono-chorotic”-nak nevezett technika segítségével lehetővé tette, hogy egy képen láthassuk az ismert világunkat, ugyanakkor egy másik dimenzióba is betekintést enged. Épphogy felismerhető, élénk színekkel teli és szédítő kompozíciók születtek.

Reinhold Adscheid02.jpg

Reinhold Adscheid03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

http://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr115707555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu