Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hinta a világ végén

Hinta a világ végén

2013. december 23. - Darqo

la casa del arbol01_resize.jpg

Különleges bátorságpróbában lehet része annak, akit az ecuadori Bañosba, ezen belül is a „La Casa del Árbol”-hoz csalogat a sors. A körülbelül 2600 méteres magasságban található megfigyelőállomás melletti fára épített kilátó már önmagában meglehetősen félelmetes, hiszen ez a bizonyos fa nagyjából a szakadék szélén áll, azonban a házból kiálló rúdra egy hintát erősítettek, amelynek segítségével bárki a semmibe lökheti magát.

 

Szép időben egyébként az 5023 méter magas aktív Tungurahua vulkán próbálja a merész hintázók figyelmét elterelni vagy legalább finomhangolni. Nos, ti kipróbálnátok? (Ha esetleg van köztetek olyan, aki már ült ezen a hintán, kérjük, ossza meg velünk az élményeit egy kommentben! Köszi!)

la casa del arbol02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr95638873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása