Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pillangós ruhaköltemények Kínából

Pillangós ruhaköltemények Kínából

2013. december 12. - Darqo

Caroline Cheng01.jpg

Caroline Cheng kínai művésznő időt és energiát nem spórolva készíti apró porcelánlepkéit (persze nyilván segítsége is akad a munkafolyamatban). Ez önmagában még nem lenne meglepő, de talán nektek is kikerekedik a szemetek, ha elárulom, hogy ezeket a lepkéket különböző ruhákra applikálja rá, ráadásul van olyan ruhaköltemény, ami több mint 20 ezer darab lepkével került feldíszítésre.

 

A több mint 30 éve a pályán lévő szabadúszó, lepkemániás és minden jel szerint meglehetősen türelmes művésznő a sokszínű kínai kultúrát szeretné szimbolizálni lenyűgöző kollekciójával. Egyelőre még döbbenetesen kevés rajongóval rendelkező Facebookos oldalát itt lehet bekövetni, a látottak alapján azt gondolom, hogy érdemes!

Caroline Cheng02.jpg

Caroline Cheng03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr615685089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása