Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Így néznek ki a zoknievő manók?

Így néznek ki a zoknievő manók?

2013. december 03. - Darqo

Aaron Johnson01.jpg

Egyre többször találkozom az utcán azzal az egyébként jópofa divatirányzattal, hogy a férfiak különböző színű zoknikat vesznek fel az adott napon. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az ötlet valószínűleg egy agglegény divattervező fejéből pattanhatott ki, akit a sokak által ismert zoknievő manók sanyargathattak a fél pár zoknikkal valamikor az élete folyamán.

 

Olyat is láttam már, hogy valaki egy anamorfikus alkotáshoz használja fel a zoknikat, olyat azonban nem, hogy valaki újrahasznosítaná őket, ráadásul festmények díszes kiegészítőiként. Aaron Johnson pont egy ilyen művész, akinek a zoknifestményein látható morcos ki lények talán pont az imént is említett zoknievő manókat ábrázolják.

Aaron Johnson02.jpg

Aaron Johnson03.jpg

Aaron Johnson04.jpg

Aaron Johnson05.jpg

Aaron Johnson06.jpg

Aaron Johnson07.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr225649701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása