Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Építészből szögvarázsló - David Foster

Építészből szögvarázsló - David Foster

2013. november 27. - Darqo

David Foster01.jpg

David Foster karrierje építészként kezdődött, de végül nem ezen a területen ért el látványos sikereket, hanem a több ezer szög felhasználásával készülő képeivel. Pár évvel ezelőtt kezdett még csak neki a kísérletezésnek a szokatlan alapanyaggal, mára pedig a végtelenül részletes, emberekről és állatokról készített portréi, valamint város-és tájképei csodájára járnak a műkedvelők.

 

A közvetlenül a szöveg alatt található Lashes and Nails című kép például körülbelül 16 ezer szög beverésével nyerte el a végleges formáját, és díjat is nyert vele a művész a tavalyi Warrington Contemporary Open-en.

 

Ha már a szög a mostani poszt kiemelt szereplője, érdemes megnézni Marcus Levine munkásságát, de persze más művészek is tudtak már maradandó élményt okozni a számunkra.

David Foster02.jpg

David Foster03.jpg

David Foster04.jpg

David Foster05.jpg

David Foster06.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr875649663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása