Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Arcillúziók egy rejtőzködő világban

Arcillúziók egy rejtőzködő világban

2013. november 15. - Darqo

Tigran Tsitoghdzyan01_resize.jpg

Tigran Tsitoghdzyan örmény művész folyamatban lévő hiperrealisztikus festménysorozatát az a gondolat inspirálta, hogy szerinte a modern társadalomban mindenki szereti elrejteni a külvilág elől a valódi személyazonosságát, a „mindenki”-n belül pedig a nők a legtitokzatosabbak.

 

A jelenleg New Yorkban élő tehetség látványos illúziókkal teli projektje továbbá arra szeretné ráirányítani a figyelmünket, hogy a rejtőzködésalapú önvédelmi mechanizmus csorbítja a valódi intimitás jelentőségét, a kellemet és jellemet, és a személyes kapcsolatokra sincsen túl jó hatással. Valljuk be, azért ebben a gondolatmenetben lehet valami...a legjobb az egészben azonban az, hogy akkor is elképesztően látványos alkotásokban van részünk, ha kibújtatjuk őket a mondanivalóból...

 

Hasonló alkotásokat errefelé találtok még.

Tigran Tsitoghdzyan02_resize.jpg

Tigran Tsitoghdzyan03.jpeg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr365618412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása