Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Játék az emberlámpával

Játék az emberlámpával

2013. november 11. - Darqo

Daniel Loves01_resize.jpg

A Daniel Loves Objects háza tájáról kikerülő tárgyakat elnézve kijelenthető, hogy név mögött rejtőző fiatal szingapúri ipari formatervező bizony szereti meglepni az embereket. A kreatív designer újragondolja a hétköznapi tárgyainkat, ráadásul egy csipetnyi merészséggel, iróniával vagy interaktivitással is előszeretettel fűszerezi őket.

 

Vegyük alapul például a képeken látható At Your Command című sorozatban található lámpákat. A mindenki által jól ismert, hajlítható, mozgatható bábuk, amelyek éppen a fejükre húzzák a burát már önmagukban is szokatlanok és viccesek, de a designer még erre is rátett legalább három lapáttal: egyrészt a nem várt arany színt választotta hozzájuk, másrészt embermagasságúra tervezte őket (az állólámpa 1,7 méter magas, az asztali lámpa 80 centi magas), harmadrészt pedig mozgathatóak, tehát bárki bármikor kedvére játszadozhat velük. Már amennyiben megvalósulnak. A színnel barátkozom meg a legnehezebben, amúgy szerintem csillagos ötöst érdemel a koncepció.

Daniel Loves02_resize.jpg

Daniel Loves03_resize.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr815614485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása