Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Felüljáró illúzió

Felüljáró illúzió

2013. október 18. - Darqo

Dasic01_resize.jpg

Dasic, a chilei születésű New Yorkban élő és alkotó utcai művész különböző stílusban megfogalmazott és „vászonra” vitt nagyméretű kültéri falfestményeiről, szobrairól híres, amelyek egytől egyig túlcsordulnak a fantáziától és a színektől.

 

Számtalan városban megtalálhatóak a festményei, köztük például Austin, Chicago, Detroit, New York, Toronto, São Paulo, Rio de Janeiro és Buenos Aires lakói is csodájára járnak. Nekem az egyik kedvencem a tavaly nyáron elkészített hatalmas és vibrálóan élénk felüljáró illúzió, amely a New York-i Newburghben került felfestésre. Ha nagyon keresgélek, akkor is csak egyetlen problémás momentumot találok, hogy vajon mekkora dugót okozhat a helyszínen, amikor az autósok megcsodálják a lélegzetelállító alkotást.

Dasic02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr965577589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása