Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

De mitől, hogy, meg egyáltalán...? Kinetikus kávézóasztal a Rock Paper Robottól

De mitől, hogy, meg egyáltalán...? Kinetikus kávézóasztal a Rock Paper Robottól

2013. október 17. - Mocca

general.gif

A Jessica Banks robotikus (MIT's Artificial Intelligence Lab), valamint Mihae Mukaida grafikus/designer által alapított New York-i Rock Paper Robot a művészet és a technológia fúziójában szentül hívő stúdió, a fizikát meghazudtoló objektumok, kinetikus - akár a hétköznapokban is használható - meghökkentő tárgyak laboratóriuma.

 

Legújabb találmányuk a levitáló kávézóasztal (Wood Caffe Table) - melyhez nem kétséges (szerk. szvsz), mi szolgáltatta az alap ötletet - látszólagos egyszerűsége ellenére komoly mérnöki tudással van megtámogatva. A semmiben lebegő mátrixot szinte láthatatlan vékonyságú acéldamilok tartják egyben, míg a „légrések” állandóságáról, továbbá a terhelésre deformálódó struktúra eredeti állapotba kerüléséért, a mágnesek térben ellentétesre váltó polaritása a felelős.

8.png

03.jpg

02.jpg

9.png

04.jpg

general.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr905581285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása