Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Brutáljó töklámpások Halloweenra

Brutáljó töklámpások Halloweenra

2013. október 04. - Darqo

pumpkincarvings01_resize.jpg

Talán kissé korainak tűnhet töklámpásokról írni, hisz hol van még Halloween, de egyrészt a karácsonyi vásárok is lassan tavasszal indulnak, másrészt sosem lehet eléggé előre tervezni, főleg, ha a hagyományos formák helyett valami extra dologgal szeretnénk meglepni a barátainkat. Ma a Passion For Pumpkins nevű cég művészcsapatának brutáljó töklámpásait hoztam nektek inspirációként.

 

A John Reckner által vezetett, kifejezetten az őszi eseményre hangolt csapat hivatásos művészek és lelkes tökmániások bevonásával próbálja elkápráztatni az embereket immár 25 éve. A tagok ahelyett, hogy részleteket vágnának a tökökbe, kilyukasztanák őket, tulajdonképen kívül-belül „megborotválják”, majd golyós-és filctollak segítségével viszik fel rájuk az alkotásokat.

 

A Rhode Island-i Providenceben található Roger Williams Állatkertben évente megrendezésre kerülő Jack-O-Lantern Spectacular című eseménysorozatán lehet egyébként élőben találkozni a tökcsodáikkal. Tavaly október 3. és november 3. között például a posztban található gyönyörűséges HDR képeken (készítőjük Frank C. Grace) szereplő alkotásokat lehetett élőben megnézni, amikor is „Az egész világ egy színpad” témára épült a rendezvény. Ekkor legendás és népszerű filmek, Broadway show-k és televíziós sorozatok jeleneteit vitték tökre. Idén ugyanebben az időpontban (tehát tegnaptól) a „Pumpkinville, USA” témakörben Amerika különböző államainak különlegességeit, jelentős történelmi és kulturális eseményeit elevenítik meg a tökökön. Megnézném!

pumpkincarvings02_resize.jpg

 

Még több képet találtok errefelé a tavalyi alkotásokról.

 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr745549420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása