Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hegyezz szivárványt!

Hegyezz szivárványt!

2013. szeptember 11. - Darqo

pencil.gif

Így a tanév elején még nem késtünk le a szivárványceruza bemutatásának aktualitásáról, főleg, mert nem csak diákok, hanem mindenki más is használ ceruzát (még egyelőre!), és mert előreláthatólag karácsony környékén vehetik kézbe az első darabokat a vásárlók.

 

Duncan Shotton Tokióban élő brit designer az ötletgazda, aki a termék-, csomagolás-és grafikai tervezés területén jeleskedik jókedv generáló ötleteivel, talán elég csak pluszban megemlítenem a felhő alakú otthoni kulcstartót, a Loch Ness-i szörny vízből előbukkanó darabjait vagy éppen a Pinokkiót formázó térképtűket.

 

A designer Kickstarteren indított nagy sikerű projektjének leírásában olvasható, hogy a szivárványceruzának semmi egyéb célja nincs, csupán csak némi boldogságot szeretne kiváltani a használóikból. Különlegessége azonban, hogy a hagyományos változataival egyébként mindenben megegyező (azonos méretű és súlyú) ceruza nem fából készülne, hanem 6 réteg újrahasznosított színes papír ölelné körül a betétet. Az előreláthatólag fekete és fehér, valamint szintén újrahasznosított papírból készülő külső borítással kapható ceruzák megvalósulását két év fejlesztőmunka előzte meg, és ahogy az elején is írtam, valószínűleg karácsonykor lehet vele először szivárványt hegyezni, viszonylag baráti áron. Kellene?

pencil02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr665505760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása