Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A szemétkupacok végül életre kelnek

A szemétkupacok végül életre kelnek

2013. szeptember 04. - Darqo

Art is trash01_resize.JPG

Valóban életre kelnek, legalábbis Francisco de Pájaro aka Art is Trash, vagy ahogy Spanyolországban, tevékenységének központjában ismerik, El Arte es Basura fantáziavilágában és kezei nyomán. Bizarr, azonban vicces figurák lesznek belőlük, hogy felhívják magukra a figyelmet, ha már alapjáraton nulla, azaz nulla, vagyis nulla érzelmi reakciót váltanak ki az emberekből.

 

Hogy ezen kívül a folyamatban lévő sorozatban, amelyben idén nyáron Londonban keltek életre a hulladéklények, miért pont a szemétkupacokat cicomázza fel? Egyszerű a magyarázat, minél kisebb kárt szeretne tenni a városi környezetben, azonban a benne buzogó kreativitást muszáj valahogy levezetnie. Az elhagyatott helyek, lepusztult falak rendszeresen használt vásznai az utcán ügyködő művészeknek, az esetleg mellettük heverő szemét azonban általában kiesik a szórásból...nos, még ezért is!

Art is trash02.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr535494659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása