Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy csipetnyi természet az étkezőasztalon

Egy csipetnyi természet az étkezőasztalon

2013. szeptember 02. - Darqo

Eric Serritella01_resize.jpg

Azt hiszitek, hogy egyszerű fadarabokat láttok a képeken? Tévedtek! Tulajdonképpen egy szerethető átverés részei vagyunk, merthogy nem ezek szerepelnek rajtuk, csak annak álcázzák magukat. Ők bizony agyagból készült teáskannák, kancsók, cukortartók és társaik, amelyeket Eric Serritella amerikai keramikus készített.

 

A művész 1996 óta rabja az agyagnak, de meglehetősen sok időbe telt, míg megtalálta a sikerhez vezető utat. A viharvert fadarabokra hasonlító konyhai kiegészítőkkel 2008-ban debütált, cserébe azonban egy szempillantás alatt az érdeklődés középpontjába került, nem csak a galériák, hanem a vásárlóközönség körében is, valamint az elmúlt években több mint 65 kiállításon szerepelt és számos díjat is nyert velük. Teljes mértékben megértem, hisz különleges, egyedi és gyönyörűséges alkotásokról van szó! Bármelyiket elfogadnám!

Eric Serritella02_resize.jpg

Eric Serritella03_resize.jpg

Eric Serritella04_resize.jpg

Eric Serritella05_resize.jpg

Eric Serritella06_resize.jpg

Eric Serritella07_resize.jpg

Eric Serritella08_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr745488137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása