Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lenyűgöző konyha 30 millió gyöngyből

Lenyűgöző konyha 30 millió gyöngyből

2013. augusztus 16. - Darqo

Liza Lou01_resize.jpg

Lisa Lou egy rendkívül tehetséges és végtelenül türelmes művész! Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy a képeken látható, leginkább egy fura festményre hasonlító konyhát valóban berendezte, ráadásul minden egyes apró részletet a kreatív boltokban kapható, különböző formájú és színű gyöngyökkel ragasztgatta tele, állítólag hozzávetőlegesen 30 millió darabból...

 

A több mint 15 négyzetméteres gyöngykonyha elkészítése nagyjából 5 évét vette igénybe az 1969-ben New Yorkban született művésznőnek és 1996-ban került először a kíváncsi tekintetek elé. Lisa az azóta eltelt években sem pihent túl sokat, érdemes az oldalán átnézni a portfóliót, valamint, ha úgy hozza a sors, hogy éppen San Diegóban jártok, november 3-ig még élőben is megnézni Color Field című kiállítását.

Liza Lou02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr535455966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása