Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Óralények

Óralények

2013. július 17. - Darqo

all natural arts01_resize.jpg

A régi óraalkatrészek nagyon menők a steampunk stílust képviselő művészek között, ebben a kijelentésben semmi újdonság nincs, viszont időről időre előkerül egy-egy tehetséges alkotó, akinek a munkáira mindenképpen érdemes odafigyelni. Ilyen például Susan Beatrice, New Jerseyben élő és dolgozó művész, más néven All Natural Arts, aki társaihoz hasonlóan szintén látványos szobrokat teremt régi óra alkatrészek felhasználásával, igaz, a stílus követelményeinek nem feltétlenül vagy nem minden esetben felel meg.

 

Amit ő hozzá tud tenni ahhoz, hogy minél egyedibb művek kerüljenek ki a kezei közül, hogy alkotásai gyakran egészen apróra sikerülnek és nem egyszer például zsebórákban kerülnek elhelyezésre. Az okos kis szobrok, köztük különböző életképek, csendéletek, oroszlánok és lovak, vagy éppen a természetfeletti és mitikus lények minden egyes alkalommal és teljes egészében újrahasznosított alapanyagokból épülnek fel.

 

Susan Beatrice munkája egyébként nem csak óralényei miatt figyelemre méltó, weboldalán és Facebookos oldalán érdemes tovább böngészni az elképesztő alkotások között!

all natural arts02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr455400901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása