Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Stressz, mint alkotóerő – Mester Éva Hajnalka

Stressz, mint alkotóerő – Mester Éva Hajnalka

2013. június 14. - Darqo

MÉH00.jpg

Mester Éva Hajnalka képzőművész családban nevelkedett, mégis teljesen autodidakta módon kezdte képezni magát, kiskora óta rajzol és fest. Ahogy önmagával kapcsolatban fogalmaz, akkor tud a leginkább alkotni, amikor feszült vagy felszabadult. Érthető, hisz bármelyik oldalát is szemléljük éppen a bennünk lévő energiának, azt felhasználva, a magunk javára fordítva, meglepő dolgokat érhetünk el.

 

Alkotásai gyakran „stressz jegyzetek”, mert sajnos ő az a típusú ember, aki többször áll a stressz oldalán (jelentem én is, a szerk.), úgyhogy gyakran van „alkotgathatnékja” feszültségoldásként. Szerencsére ezen kívül is van még egy vetülete ennek a lelkiállapotnak, legalább csodás alkotásokkal örvendezteti meg a művészete iránt érdeklődőket. Például engem és remélhetőleg még sok-sok olvasónkat is!

MÉH02_resize.jpg

A festés mellett ír és képregényt is készít, jelenleg éppen a „baromarcú hal életéről és küzdelmeiről”. Képeinél általában az a fő szempont, hogy távolról ugyanolyan élvezhetőek és érdekesek legyenek mint közelről, ezért nagy felületen dolgozik, a színes „dolgokat” csőtollas grafikákkal egészíti ki. Fontosnak tartja az emberi értékeket, a segítőkészséget, a nyitottságot mások személye iránt. Utálja az emberi játszmákat, a dominancia "harcokat", az embereket eltárgyiasító hozzáállást. Nagyon szereti a kutyákat, egyik fő célja mostanában, hogy újra lehessen kutyája, minimum egy pulikeverék. Mi drukkolunk, és nem csak ezért, hanem hogy a művészeti pályán is sikerüljön neki érvényesülni! Szerintünk megérdemli!

 

Mester Éva Hajnalka weboldalát itt, Facebookos profilját pedig itt találjátok.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 

MÉH03_resize.jpg

MÉH04_resize.jpg

MÉH05_resize.jpg

MÉH06_resize.jpg

MÉH07_resize.jpg

MÉH08_resize.jpg

MÉH09_resize.jpg

MÉH10_resize.jpg

MÉH11_resize.jpg

MÉH12.jpg

MÉH13_resize.jpg

MÉH14_resize.jpg

MÉH15_resize.jpg

MÉH01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr535352260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása