Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bringacsillárok az autópálya alatt

Bringacsillárok az autópálya alatt

2013. május 30. - Darqo

bringacsillárok01_resize.jpg

A képeken látható Ballroom Luminoso nevű csillárkollekció különleges darabjait Joe O'Connell és Blessing Hancock művészek tervezték és készítették el. A 6 darab, acélból és ezekből kialakított különböző figuratív elemekből, újrahasznosított bringaalkatrészekből összehegesztett, egyedi LED világítással megfűszerezett csillárt a Texasi San Antonio városán áthaladó I-35-ös autópályája lehangolóan szürke aljára szerelték fel és világították meg különféle színekkel.

 

A komplex mintáknak, éteri színeknek speciális jelentése van, a készítők szerint, a város múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélnek a művészet és a design szemszögéből. A falra vetített formák felelevenítik városközösség mezőgazdasági történetét, igen erős spanyol örökségét és a jelenleg virágzó környezetvédelmi mozgalmak, az öko-helyreállítási projektek, valamint a fejlődő kerékpáros kultúra előtt is tisztelegnek.

 

Ha egyéb bringával kapcsolatos témákról is szívesen olvasnál, ide érdemes kattintanod!

bringacsillárok02_resize.jpg

vi: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr905320934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása