Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Justin Gaffrey és a festékszobrok

Justin Gaffrey és a festékszobrok

2013. május 28. - Darqo

justin gaffrey01_resize.jpg

Justin Gaffrey korábban étterem tulajdonosként, séfként kereste a kenyerét, aztán tavaly egy éles váltással a művészet világában kötött ki. Az anyaghasználat tekintetében takarékosnak éppen nem nevezhető, vibrálóan élénk színekben pompázó, elképesztően látványos és szemet gyönyörködtető tájképei, vagyis inkább festményszobrai elmossák a határokat a festészet és a szobrászat között.

 

A floridai Walton megyében élő és dolgozó vizuális művész találóan írja le művészetének lényegét: „szobrászat festékkel”. A széles választékban használt akril festékeket jó nagy adagokban, elsősorban spaklival, paletta késsel viszi fel a vászonra (de semmiképpen sem ecsettel), a folyamat végén pedig természet által inspirált, gyönyörűen texturált műalkotások kerülnek ki a kezei aló. A legszívesebben megfogdosnám őket!

justin gaffrey02_resize.jpg

justin gaffrey03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr515301900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása