Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vibrálóan elegáns bordizájn - Hrsz.7 3 7 - Koroknai Kira

Vibrálóan elegáns bordizájn - Hrsz.7 3 7 - Koroknai Kira

2013. május 14. - Mocca

08.jpg

Nem először, ismét izgalmas csomagolás-koncepcióval rukkolt elő Koroknai Kira. A Magyar Képzőművészeti Egyetemen végzett grafikus korábban már a Csetényi Szeszfőzdének, és a Rubin Borháznak is tervezett egyedi csomagolást, most a Csetvei Pincészet számára készített egy, a szó legnemesebb értelmében vibrálóan elegáns bordizájnt…



Kira a borcímke tervezése során két fő szempontra koncentrált. Kiindulási pontként a cél az volt, hogy a szemet gyönyörködtető dizájn illeszkedjen a megrendelő identitásához. A fekete-fehér minták funkciója, hogy tükrözze a palackban rejtőző bor jellegzetes, testes ízét. Az üveg és a címke közötti balansz – a bor élvezeti faktorának részévé válva – pedig egyből generálta a kitűzött második célt is: a bort kóstoló és a nemes lőre közötti kapcsolatot, a személyes élményt.



01.jpg

03.jpg

02.jpg

06.jpg

05.jpg

07.jpg

04.jpg

08.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr495299774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása