Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

CSAK - Klement Csaba

CSAK - Klement Csaba

2013. május 06. - Mocca

000.png

Klement Csabát kb. másfél éve követjük figyelemmel. Amit el lehet, azt elkövettünk, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet. Osztottuk a munkáit a Manzárd Tumblr és Facebook oldalán, találkoztunk igaz kutyafuttában két alkalommal személyesen is az sűrű pesti éjszakában, de mindhiába! Semmi flashback!



Ezért úgy gondoltunk, értelme tovább arra várni, hogy a magyART sorozatunkba jelentkezzen, nincs. A felesleges köröket hagyjuk meg másoknak, legyünk direktben formabontóak. Először, ám közel sem biztos, hogy utoljára most szakítunk a jól bevált szisztémával, és hoztunk néhányat azokból a munkákból, melyekkel a 2012-ben a MOME animáció szakán végzett Csabának sikerült visszavonhatatlanul levennie minket a lábunkról.



A Hetedik Sor kérdéseire adott tavalyi interjúból egy apró részlet



- Milyen jelen és jövője van a rövidfilmeknek itthon? Hol tud a közönség találkozni velük?



- Én nagyon pozitívan állok ehhez a kérdéshez. Szerintem a rövidfilmek most nagyon sikeresek, sőt már mindenből rövidfilmet csinálnak. lásd internetes reklámok, klipek, divatvideók. Szerencsére ez kezd itthon is elterjedni. Azonban rövidfilmet sem egyszerűbb készíteni, mint nagyjátékfilmet, de ha van rá anyagi háttér, mindenképp érdemes belevágni! Leginkább az interneten lehet találkozni ezekkel a videókkal, ami azért jó, mert így rengetegen láthatják őket. Ráadásul vannak ezek a szuper fesztiválok, mint az Eushorts, amelyek lehetővé teszik, hogy óriásiban is megnézhessük őket. Éljen!



- Akkor a te munkáidra is a neten érdemes rákeresnünk?



- Van egy blogom, amit viszonylag gyakran frissítek (csabaklement.blogspot.com), emellett indítottam egy internetes animációs sorozatot. Ezek egymástól független kis filmek (nagyon kicsik), itt találjátok:https://www.youtube.com/csklement

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 


önarckép

onarckep.jpg

maci.gif

miez

miez.jpg

moófli

moófli.jpg

tumblr_mkfrfnJmqf1s9f4joo2_r1_500.gif

siberia.jpg

Untitled-1.jpg

tumblr_m3tbxzW7s31rv10yyo1_500.gif

kicsiló

kicsiló.jpg

jarjar

jarjar.jpg

jurrasic park

jurassic park.jpg

tumblr_mlatx6iwHE1s9f4joo1_r1_500.gif

dino.jpg

maurice sendak - where the wild things are

wildthings.jpg

tumblr_mkxmnd3iDx1s9f4joo1_500.jpg

sugar is sex

sugar is sex.jpg

ripley's cat, jonesy - alien

tumblr_m2zkqqydbH1rov1wxo1_500.gif

csak kényelmsen

comfort zoo.jpg

GINA falvédő

GINA_falvédő.jpg

jump - longboard

jump.jpg

kiswombat

kiswombat.jpg

tumblr_m1je0ia5Rq1rov1wxo1_500.gif

hullámhossz

hulámhossz.jpg

boldogsag.jpg

Klement Csaba

kcs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr315284472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása