Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Erotikus árnyjáték babadarabokból (18+)

Erotikus árnyjáték babadarabokból (18+)

2013. április 20. - Darqo

bohyun yoon01_resize.jpg

A „nyugiszombatot” mára átnevezem izgiszombatra, ha már egyszer tavasz van és egy olyan téma jött velem szembe, ami megérdemel néhány szót a hétvégi lazítgatás közepette. A folytatásban található képek Bohyun Yoon különleges és egyben erotikus alkotását ábrázolják, úgyhogy felnőtt tartalom, no...ne kattintsatok gyerekek!

 

A korábban Koreában, majd Japánban, jelenleg pedig a Virginiai Richmondban élő és dolgozó koreai művész a Unity nevű installációban különböző játékbabák darabjait helyezte el a térben úgy, hogy azok egészen addig horrorfilmbe illő hangulatot árasztva magukból, totál értelmetlenül lógnak a levegőben, ameddig meg nem világítják őket. Amint ez megtörténik, a tulajdonképpen gondosan elhelyezett babadarabok életre kelnek és ilyen-olyan pozíciókban árnyszexelnek egymással a falon. Jópofa és izgalmas alkotásról van szó!

bohyun yoon02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr935228311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása