Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bensőséges lyukportrék

Bensőséges lyukportrék

2013. április 18. - Darqo

Michal Taharlev01_resize.jpg

A Manzárd rendszeres olvasói már megtapasztalhatták, hogy minél aprólékosabban készíti el egy adott művész az alkotását, belőlünk annál nagyobb csodálatot vált ki a belefektetett idő, energia, türelem, elszántság és kitartás egyértelmű és látványos megnyilvánulása. Tiszteletre és irigylésre méltó az, ha valaki ezeknek a birtokában van! Michal Taharlev pont ebbe a kategóriába sorolható...

 

...a Tel Aviv-ban élő és alkotó művész ugyanis több ezer, gombostűvel készített lyuk segítségével viszi „vászonra” a portréit. A több mint 20 képet tartalmazó Holes in the Memory című sorozat egyszerű témákat jelenít meg különleges formában. Mosoly, nevetés, nyújtózkodás, bensőséges pillanatok kerültek kilyukasztásra, amelyekhez szó szerint és átvitt értelemben is közel kell kerülni, hogy a lényegét észrevegyük és megértsük!

Michal Taharlev02_resize.jpg

Michal Taharlev03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr345228278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása