Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nemkívánatos hitelkártyák új szerepben...! - Credit Cards

Nemkívánatos hitelkártyák új szerepben...! - Credit Cards

2013. április 05. - Mocca

1.jpg

Kristal Romano ötvös Clifton városában [New Jersey] található műhelyéből kikerülő ékszerek – részben - közel sem hagyományos „ékszer anyagokból” készülnek, viselőjüket kitartóan ösztönözve, hogy addig vallott értékrendjén elgondolkozzon, vagy akár felülbírálja azt.



Mi a szerepe a pénznek, és hogyan befolyásolja az életünket? Milyen - relatív - értéket képvisel egy százdolcsis bankó, vagy az esetek döntő többségében nemkívánatossá váló hitelkártya? Unalmas óráinkban gyakran [?] tesszük e kérdéseket fel, majd a reklámblokk végén azzal a lendülettel, ahogy jön, úgy suhan tovább fejünkből a szubjektív válasz kényszere.



Hogy ez mégse így legyen, és tartósan beragadjon a dilemma tárgya, érdemes - egyfajta katalizátorként - ujjat húzni a lejárt hitelkártyák rehabilitálásával újragondolt ezüstgyűrűkkel, már csak a miatt is, mert baromi jól néznek ki



6.jpg

2.jpg

5.jpg

3.jpg

4.jpg

1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr165202841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása