Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Palaszemüvegek Oregonból - Stone Collection by SCWOOD

Palaszemüvegek Oregonból - Stone Collection by SCWOOD

2013. április 03. - Mocca

shwood_stone_sunglasses_2.jpg

Nyugati határaink - labanc felmentő seregekre várva - ismét hó, ezúttal az áprilisi alatt. A totál zakkant időjárás ellenére, teljes egyetértésben Erdély Miklós gondolatával: „Ami van, azt a törvény ismétlődésre kényszeríti, ami által megszünteti”,  nekiálltunk hát napszemüvegeket csekkolni…





A felhozatal szokás szerint pazar, árban és dizájnban egyaránt, a legdrágább, egyben leghordhatatlanabb, gyémántoktól rogyadozó 408 ezer dolláros Chopard-ig bezárólag. Vannak persze szép számmal ennél kevésbé flancos, ám annál figyelemreméltóbb darabok is a kínálatban, ezek közül a portlandi SCWOOD idei innovációja az egyik legérdekesebb.



1.jpg



A tradicionálisan fakereteket gyártó cég - egy, a keményebb anyagok irányába tett kitérő erejéig - piacra dobta a limitált [200 db] példányszámban rendelhető klasszikus Wayfarer és Belmont stílusjegyeket magán hordozó „Stone Collection”-t, mely milliméter vékony palalemezkék, prémium nyírfa és kézzel öntött ón kombinációjából készült.



Shwood-Stone-Sunglasses-2-thumb-620x466-56202.jpg



shwood_canby_white.jpg

12.png

Shwood-Stone-Sunglasses-3.jpg

shwood-stone-sunglasses-large-650x787.jpg

shwood_stone_sunglasses_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr245192344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása