Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy blogger és az ő banánhéjrajzai

Egy blogger és az ő banánhéjrajzai

2013. február 14. - Darqo

Banana Art01_resize.jpeg

Igaz az az állítás, hogy a bloggerek jó része valamilyen formában kapcsolódik az általuk választott témákhoz szakmailag. Az általunk is gyakran látogatott Sweet Station nevű remek művészeti és design blog alapítója, Honey is ilyen. Az egyébként grafikus tervezőként, illusztrátorként dolgozó művész szabadidejében (amikor nem a blog írásával foglalkozik) a művészet egyéb területein is igyekszik megvalósítani a fantáziájában megszülető ötleteit. Például a fotókon látható banánhéjrajzok is az ő kezei alól kerültek ki.

 

Nem ő az egyetlen, aki a banánt használja vászonnak, már mi is beszámoltunk korábban egy hasonló projektről. Ettől függetlenül azonban a művész biztosítótűvel pontozott, igencsak részletes alkotásairól mindenképpen érdemes bemutatni a képeket! A pointillista rajzok elkészítése bonyolultságtól függően minimum 20 percet, maximum 2 órát vesznek igénybe. Honey utána fotót készít, majd jól megeszi a banánokat...

Banana Art02_resize.jpg

Banana Art03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr15079070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása