Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ál-ablakok egy papír-építészmérnöktől

Ál-ablakok egy papír-építészmérnöktől

2013. január 30. - Darqo

Eric Standley01_resize.jpg

Eric Standley, Virginia-i művész dönthetett volna úgy is, hogy az üvegművészet valamelyik ágát sajátítja el, de nem ezt az utat választotta. Pedig lehet, hogy egyszerűbb dolga lett volna, mint úgy, ahogy ő csinálja, bár az alkotások bonyolultsági fokát nézve tulajdonképpen tökmindegy! A végeredmény azonban mindig valami gótikus katedrálisok ablakaira hasonlító észbontó gyönyörűség.

 

Egy-egy szépség elkészítése gyakran 30 munkaórát is igénybe vehet, úgyhogy a művész saját állítása szerint sokat dolgozik és keveset alszik, azonban reméli, hogy a befektetett energia egyszer megtérül. Én drukkolok! Természetesen lézerrel vágja a bonyolult formákat (valószínűleg bele is őszülne, ha kézzel kellene készíteni őket), a fenti képen látható, Either Or Arch 5.1 című „ablak” például több mint 100 színes papírlapból készült.

Eric Standley02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr395051652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása